Hjemmelavet hønsesalat
·
Der er intet som hjemmelavet hønsesalat. Sådan en god gammeldags hønsesalat med bacon og asparges! Mmmhhh…
Tilberedningstid: 0,5-3 timer.
Antal portioner: 4 personer.
Det skal du bruge:
- 550 gram kogt kyllingekød (du kan eventuelt koge en hel kylling og plukke den bagefter, eller du kan koge kyllingebryst – eller, du kan købe det færdigkogt – jeg kogte en kylling).
- 2,5 dl. cremefraiche 18%.
- 3/4 dl. mayonnaise.
- 2 spsk. dijon sennep.
- 200 gram bacon tern.
- 1 dåse hvide asparges.
- Salt og peber.
Sådan gør du:
- Pluk kyllingekødet fra hinanden med to gafler (ligesom ved pulled-chicken).
- Steg dit bacon sprødt på en pande.
- I en skål blander du cremefraiche, mayonnaise og sennep. Herefter vender du bacon og asparges i.
- Vend så kyllingekødet i og smag til med salt og peber.
- Serveres koldt i sprøde croissanter.
- Velbekomme!
Kommentarer