Favorit banankage med chokolade
En skøn og lækker banankage, fyldt med smag og en fantastisk konsistens!
Den må prøves!
Antal portioner: 10 personer.
Bageform: Springform der måler 26 cm.
Det skal du bruge:
- 3 meget modne bananer.
- 230 gram sukker.
- 4 æg.
- 150 gram smagsneutral olie (jeg brugte rapsolie).
- 150 gram hvedemel.
- 100 gram hakket mørk chokolade.
- 1 tsk. bagepulver.
- Lidt salt.
Sådan gør du:
- Sukker og æg piskes lyst og luftigt.
- Herefter tilsætter du alle de øvrige ingredienser og rører det godt sammen.
- Beklæd din springform med bagepapir og hæld så dejen deri.
- Bages ved 190 grader i cirka 30 minutter.
- Herefter lader du kagen afkøle og kommer glasur ovenpå. Jeg har drysset kagen med lidt kakaonibs.
- Velbekomme!
Kommentarer