Hakkebøffer i paprikafad

Indbagt kylling

Personligt synes jeg, at denne ret er skøn på et frokostbord, en forret til gæsterne, til aftensmad eller en ekstra servering til en tapas-aften med veninder.
Det smager ualmindeligt lækkert!

Tilberedningstid: 60 minutter. 
Antal portioner: 4 personer. 
Det skal du bruge: 

  • 350 gram kyllingebryst, skåret i tern.
  • 200 gram bacon i tern.
  • 150 gram champignoner i skiver.
  • 2 stilke forårsløg i skiver.
  • 100 gram frossen spinat.
  • 100 gram ærter.
  • 1 rød peber i tern.
  • 0,5 pakke Buko smøreost, Pikant.
  • 0,5 pakke Buko smøreost, Neutral.
  • Salt og peber.
  • 1 rulle butterdej.
  • 1 sammenpisket æg.

Sådan gør du:

  • Steg bacon på en pande og lad det herefter fedte af på et stykke køkkenrulle.
  • Steg kyllingen i fedtet fra bacon og krydr med salt og peber.
  • I en skål blander du de to smøreoste sammen og kommer herefter bacon og færdigstegt kylling heri. Rør det godt sammen.
  • Alle dine grøntsager kommer du op på en pande og steger godt igennem og herefter blander du dem ned i ostemassen til kylling og bacon.
  • Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
  • Rul din butterdej ud på et stykke bagepapir og lig fyldet i midten af dejen. Fold enderne sammen og vend lukningerne ned mod bagepladen.
  • Smør rullen med sammenpisket æg – over det hele!
  • Bages i cirka 35 minutter ved 200 grader varmluft.
  • Velbekomme!

Kommentarer

Hvad har du på hjertet?

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Se næste indlæg

Hakkebøffer i paprikafad