Indbagt kylling
Personligt synes jeg, at denne ret er skøn på et frokostbord, en forret til gæsterne, til aftensmad eller en ekstra servering til en tapas-aften med veninder.
Det smager ualmindeligt lækkert!
Tilberedningstid: 60 minutter.
Antal portioner: 4 personer.
Det skal du bruge:
- 350 gram kyllingebryst, skåret i tern.
- 200 gram bacon i tern.
- 150 gram champignoner i skiver.
- 2 stilke forårsløg i skiver.
- 100 gram frossen spinat.
- 100 gram ærter.
- 1 rød peber i tern.
- 0,5 pakke Buko smøreost, Pikant.
- 0,5 pakke Buko smøreost, Neutral.
- Salt og peber.
- 1 rulle butterdej.
- 1 sammenpisket æg.
Sådan gør du:
- Steg bacon på en pande og lad det herefter fedte af på et stykke køkkenrulle.
- Steg kyllingen i fedtet fra bacon og krydr med salt og peber.
- I en skål blander du de to smøreoste sammen og kommer herefter bacon og færdigstegt kylling heri. Rør det godt sammen.
- Alle dine grøntsager kommer du op på en pande og steger godt igennem og herefter blander du dem ned i ostemassen til kylling og bacon.
- Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
- Rul din butterdej ud på et stykke bagepapir og lig fyldet i midten af dejen. Fold enderne sammen og vend lukningerne ned mod bagepladen.
- Smør rullen med sammenpisket æg – over det hele!
- Bages i cirka 35 minutter ved 200 grader varmluft.
- Velbekomme!
Kommentarer