Hjemmelavet hønsesalat

Der er intet som hjemmelavet hønsesalat. Sådan en god gammeldags hønsesalat med bacon og asparges! Mmmhhh... Tilberedningstid: 0,5-3 timer.  Antal portioner: 4 personer.  Det skal du bruge:
  • 550 gram kogt kyllingekød (du kan eventuelt koge en hel kylling og plukke den bagefter, eller du kan koge kyllingebryst - eller, du kan købe det færdigkogt - jeg kogte en kylling).
  • 2,5 dl. cremefraiche 18%.
  • 3/4 dl. mayonnaise.
  • 2 spsk. dijon sennep.
  • 200 gram bacon tern.
  • 1 dåse hvide asparges.
  • Salt og peber.
Sådan gør du:
  • Pluk kyllingekødet fra hinanden med to gafler (ligesom ved pulled-chicken).
  • Steg dit bacon sprødt på en pande.
  • I en skål blander du cremefraiche, mayonnaise og sennep. Herefter vender du bacon og asparges i.
  • Vend så kyllingekødet i og smag til med salt og peber.
  • Serveres koldt i sprøde croissanter.
  • Velbekomme!