Hummerhaler
·
Der er ikke noget bedre, end når man får kreglet en pose hummerhaler til sig! Det er en hyggelig spise – et nærvær og en ret, som automatisk binder en sammen i længere tid over middagsbordet!
Der er altså også bare noget hyggeligt ved at sidde og pille hummerhaler – man er helt fedtet ind, og det kan også godt gøre en smule ondt, når man nærmer sig de sidste hummerhaler 😉
Jeg plejer at lave min egen krydder-smør, som jeg hælder udover hummerhalerne.
….og i morgen skal du lave hummerbisque på alle resterne fra dine skaller – opskriften er her.
Tilberedningstid: 20 minutter.
Antal portioner: 2 personer.
Det skal du bruge:
- Cirka 1 kilo upillede hummerhaler.
- 100 gram smør.
- 1 håndfuld frisk persille.
- 2 fed hvidløg.
- Lidt salt.
- Flütes, mayonnaise og citron som tilbehør.
Sådan gør du:
- Skyl hummerhalerne godt og grundigt. Fordel herefter hummerhaler i en bradepande beklædt i bagepapir, så alle hummerhalerne vender med ryggen ned mod bradepanden.
- Find en gryde og kom smør i. Finhak dit persille og fed hvidløg, og kom det op i gryden med smør sammen med lidt salt.
- Lad det hele smelte godt. Når det er smeltet, hælder du din hjemmelavet krydder-smør udover hummerhalerne.
- Herefter tænder du ovnen på 200 grader varmluft og sætter hummerhalerne ind i ovnen, når den er varmet godt op, og så bager du dem i cirka 6-8 minutter.
- Herefter er det bare at sætte sig til bords og få dem pillet!
- Velbekomme!
Kommentarer