Spinat-falafler

Cremet bolognese

Pastaretter har alle dage været min favorit-ting på menukortet. Jeg kan stort set lide alle pastaretter, og jeg elsker at eksperimentere med nye smage, inde for pastaverdenen.

Jeg har her fået lavet en opskrift på en cremet udgave af min bolognese, som vi herhjemme ELSKER!

Den er super nem og lave, og så bliver den kun bedre af og stå natten over – så frygt ej, hvis der er rester tilbage! Herhjemme slås vi om, hvem der skal have den sidste rest med på madpakken 😉

Tilberedningstid: 30 minutter. 
Antal portioner: 4 personer.
Det skal du bruge:

  • 500 gram oksefars, 8-12%.
  • 80 gram bacontern.
  • 2 fed hvidløg, presset.
  • 1 løg, finhakket.
  • En lille håndfuld friskhakket persille.
  • 3 spsk. tomatpuré.
  • 1 dåse flåede tomater.
  • 1 spsk. smøreost, neutral.
  • 2,5 spsk. smøreost, pikant.
  • Lidt friskrevet muskatnød.
  • 0,5 dl. minimælk.
  • Salt og peber.
  • Frisk pasta.
  • Revet ost.

Sådan gør du:

  • Steg bacon, hvidløg og løg af i en stor gryde. Herefter tilsættes kødet, som brunes.
  • Tilsæt så tomatpuré, flåede tomater, persille, mælk, begge smøreoste, muskatnød, salt og peber.
  • Lad det gerne stå og simre lidt, og smag så til med salt og peber. Eventuelt lidt mere smøreost med pikantsmag ville gøre underværker.
  • Kog den friske pasta, som anvist på pakken.
  • Servere med revet ost.
  • Velbekomme!

Kommentarer

Hvad har du på hjertet?

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Se næste indlæg

Spinat-falafler