Tømmermænds-carbonara

Avokado pastaret

Det her er et meget, meget nemt forslag til madpakken, frokosten eller til aftensmad. Det er en skøn og cremet ret, som tager maks 20 minutter og lave.

Tilberedningstid: 20 minutter.
Antal portioner: 4 personer. 
Det skal du bruge.

  • 500 gram kyllinge inderfilet.
  • 2 modne avokadoer.
  • 0,5 tsk. grøn pesto.
  • 250 gram ukogt groft spaghetti.
  • 1 citron.
  • 1,5 dl. ærter.
  • 2 stilke forårsløg, skåret i skiver.
  • 2 fed hvidløg.
  • 3 spsk. revet ost.
  • 1,5 spsk. olivenolie.
  • 1 håndfuld frisk persille.
  • Salt og peber.

Sådan gør du:

  • Kog spaghettierne, som anvist på pakken.
  • Find en blender frem og kom avokado, hvidløg, olivenolie, pesto, saften fra en halv citron, salt og peber deri. Blend massen helt lind og cremet.
  • Herefter blander du avokado-cremen sammen med revet ost.
  • Steg dit kylling på panden, indtil det er færdigt. Herefter pakker du det ind i staniol. Lad saften fra kyllingen blive på panden og vend så dit kogte spaghetti over på panden.
  • Herefter tilsætter du friskhakket persille, forårsløg og ærter og vender det godt sammen. Lad det simre i et par minutter.
  • Herefter vender du pastaretten sammen med avokadocremen.
  • Serveres med en skive citron og et stykke kylling.
  • Velbekomme!

Kommentarer

Hvad har du på hjertet?

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Se næste indlæg

Tømmermænds-carbonara