Sund æggekage
Herhjemme er vi vilde med æggekage. Jeg synes, at det en nem og skøn ret, og så er den ovenikøbet mega sund!
Tilberedningstid: 45 minutter.
Antal portioner: 2 personer.
Det skal du bruge:
- 8 æg.
- 4 dl. minimælk.
- 2,5 spsk. fiberhusk.
- Salt og peber efter behov.
- 1 spsk. rapsolie.
Tilbehør:
- 1 pakke kalkunbacon.
- Cherrytomater i skiver.
- Frisk purløg, persille og skovsyre.
Sådan gør du:
- Bland æg, minimælk, fiberhusk, salt og peber godt sammen.
- Varm en pande op og steg kalkunbacon færdigt.
- Herefter fjernes kalkunbacon fra panden, og der tilsættes 1 spsk. rapsolie. Hæld herefter æggemassen oveni og kom et låg på din pande.
- Lad den stå og simre i cirka 30-35 minutter.
- Når æggekagen er færdig, pynter du den med cherrytomater, kalkunbacon, purløg, persille og skovsyre.
- Servere eventuelt med en skive rugbrød og lidt ketchup.
- Velbekomme!
Kommentarer