Avokado pastaret

Sund æggekage

Herhjemme er vi vilde med æggekage. Jeg synes, at det en nem og skøn ret, og så er den ovenikøbet mega sund!

Tilberedningstid: 45 minutter.
Antal portioner: 2 personer. 
Det skal du bruge:

  • 8 æg.
  • 4 dl. minimælk.
  • 2,5 spsk. fiberhusk.
  • Salt og peber efter behov.
  • 1 spsk. rapsolie.

Tilbehør: 

  • 1 pakke kalkunbacon.
  • Cherrytomater i skiver.
  • Frisk purløg, persille og skovsyre.

Sådan gør du:

  • Bland æg, minimælk, fiberhusk, salt og peber godt sammen.
  • Varm en pande op og steg kalkunbacon færdigt.
  • Herefter fjernes kalkunbacon fra panden, og der tilsættes 1 spsk. rapsolie. Hæld herefter æggemassen oveni og kom et låg på din pande.
  • Lad den stå og simre i cirka 30-35 minutter.
  • Når æggekagen er færdig, pynter du den med cherrytomater, kalkunbacon, purløg, persille og skovsyre.
  • Servere eventuelt med en skive rugbrød og lidt ketchup.
  • Velbekomme!

Kommentarer

Hvad har du på hjertet?

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Se næste indlæg

Avokado pastaret