Tomat-flødesovs

Banan-chokolade roulade

Roulade er den nemmeste kage, som du overhovedet kan lave!

Den tager 20 minutter at lave – fra du går igang – til den er serveringsklar!
….og den her opskrift, det er blevet min favorit!

Tilberedningstid: 20 minutter. 
Antal portioner: 8 personer. 
Det skal du bruge (roulade):

  • 3 æg.
  • 125 gram sukker.
  • 2 spsk. kakaopulver.
  • 50 gram kartoffelmel.
  • 1,5 tsk. bagepulver.

Sådan gør du:

  • Æg og sukker piskes luftigt, hvidt og skummende.
  • Herefter sigtes kakaopulver, kartoffelmel og bagepulver ned i blandingen, og det vendes forsigtigt sammen med en dejskraber.
  • Dejen hældes ud på en bradepande beklædt i bagepapir og bages ved 225 grader varmluft i 5 minutter.
  • Herefter vendes dejen ud på et nyt stykke bagepapir, som er drysset med sukker. Tag et viskestykke og gør helt vådt – men vrid det lige for vand – det ligger du ovenpå bagepapiret, hvor rouladen hænger fast på (det gør det nemmere at frigøre rouladen fra bagepapiret, når du fugtiggøre dejen).
  • Riv nu forsigtigt bagepapiret af.
  • Nu skal du lave fyldet.

Det skal du bruge (fyld):

  • 250 ml. piskefløde.
  • 1 banan.
  • 2 tsk. Nesquick kakaopulver.
  • 1 tsk. vaniljepulver.

Sådan gør du:

  • Pisk fløde, kakao og vaniljepulver fast og luftigt.
  • Skær bananen ud i små stykker og vend sammen med flødeskummen.
  • Herefter fordelen du cremen udover hele roulade.
  • Rul nu rouladen sammen, som ville du rulle en sushi-rulle sammen.
  • Skær herefter enderne af og pynt eventuelt med frisk banan og skovsyre.
  • Kan serveres med det samme – men har bestemt ikke noget imod at stå på køl et par timer før servering.
  • Velbekomme!

Kommentarer

Hvad har du på hjertet?

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Se næste indlæg

Tomat-flødesovs