Tre dobbelt chokolade cookie

Cookies med hvid chokolade og tranebær

Jeg har af og til købt sådan nogle færdiglavet cookies i en pakke med 10 stk. hvor der er hvid chokolade og tranebær i. Så tænkte jeg, at nu prøver jeg altså selv at lave nogle med de to elementer i. OG HOLD NU KÆFT HVOR ER DET FAVORITTEN!!!!

De er sprøde i kanten og seje indeni. Præcis som de skal være!

Tilberedningstid: 25 minutter. 
Antal portioner: 10 stk. 
Det skal du bruge: 

  • 75 gram blødt smør.
  • 100 gram sukker.
  • 50 gram brun farin.
  • 150 gram hvedemel.
  • 0,5 tsk. salt.
  • 1 æg.
  • 1 tsk. bagepulver.
  • 50 gram hvid chokolade.
  • 50 gram tørrede tranebær.

Sådan gør du:

  • Bland smør, sukker, brun farin og æg godt sammen.
  • Tilsæt herefter salt, bagepulver og hvedemel og rør det godt sammen.
  • Hak dit chokolade og kom det ned i dejen sammen med dine tranebær.
  • Tag to spiseskeer og fordel 5 klatter på hver sin bradepande beklædt i bagepapir.
  • De vil folde sig ud og blive meget store, så husk at ha’ godt med mellemrum mellem dejklatter (og husk nu og brug to bradepander – for de kan IKKE være på én). 
  • De bages i en foropvarmet ovn ved 150 grader i cirka 12 minutter.
  • Lad dem afkøle på en rist.
  • Velbekomme!

Kommentarer

Hvad har du på hjertet?

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Se næste indlæg

Tre dobbelt chokolade cookie