Rygeost-creme

Kakaobrød med banan

Det her er rigtig godt i madpakken eller som mellemmåltid. Du får sødmen fra bananerne og dadlerne og du får mætheden fra melet og æggene. Alt i alt en super god erstatning hvis du er lidt lækkersulten, da opskriften her ikke indeholder raffineret sukker 🙂

Antal portioner: 1 brød. 
Tilberedsningstid: 45 minutter. 
Det skal du bruge: 

  • 2,5 banan (+ 1 til ovenpå brødet). 
  • 3 dadler.
  • 30 gram kakaopulver (mørkt). 
  • 55 gram smør (Kærgaarden let).
  • 55 gram græsk yoghurt 0,1% fedt.
  • 2 æg.
  • 90 gram grahamsmel.
  • 0,5 tsk. vaniljepulver.
  • 0,5 tsk. salt.
  • 0,5 tsk. natron.
  • 1 tsk. bagepulver.

Sådan gør du: 

  • Kom 2,5 banan og 3 dadler i en blender og blend det godt sammen (se billedet for neden).
  • Bland herefter alle de tørre ingredienser sammen og bland derefter alle ingredienserne sammen i en skål og rør det godt sammen.
  • Kom dejen i en rugbrøds form der måler 25 cm i længden og skær så din sidste banen over på langs og lig dem ovenpå dejen.
  • Opvarm din ovn på 200 grader varmluft og bag kagen i cirka 20-25 minutter.
  • Velbekomme!

Kommentarer

Hvad har du på hjertet?

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Se næste indlæg

Rygeost-creme