Tre dobbelt chokolade cookie
·
Jeg ELSKER cookies! Og jeg elsker chokolade – og det er alle former for chokolade. Både hvid, lys og mørk – så hvorfor ikke lave en cookie, hvor alle tre chokolader er i? Mmmmmmhhh…..
De er seje inde i midten og sprøde ude i kanten.
Tilberedningstid: 25 minutter.
Antal portioner: 10 stk.
Det skal du bruge:
- 100 gram blødt smør.
- 100 gram sukker.
- 50 gram brun farin.
- 150 gram hvedemel.
- 0,5 tsk. salt.
- 1 æg.
- 1 tsk. bagepulver.
- 4 spsk. mørk kakaopulver.
- 40 gram hvid chokolade.
- 40 gram lys chokolade.
- 40 gram mørk chokolade.
Sådan gør du:
- Bland smør, sukker, brun farin og æg godt sammen.
- Tilsæt herefter salt, bagepulver, hvedemel og kakaopulver og rør det godt sammen.
- Hak dit chokolade og rør det ned i cookiedejen.
- Tag to spiseskeer og fordel 5 klatter på hver sin bradepande beklædt i bagepapir.
- De vil folde sig ud og blive meget store, så husk at ha’ godt med mellemrum mellem dejklatter (og husk nu og brug to bradepander – for de kan IKKE være på én).
- De bages i en foropvarmet ovn ved 150 grader i cirka 12 minutter.
- Lad dem afkøle på en rist.
- Velbekomme!
Kommentarer