Brownie med nøddeknas

Koteletter i pikant

Jeg er vild med at krydre mine retter med pikant smøreost fra Buko. Den her ‘flødesovs’ med pikant er nem, og den smager tosse godt!

Tilberedningstid: 45 minutter. 
Antal portioner: 2 personer. 
Det skal du bruge:

  • 4 svinekoteletter.
  • 125 gram pikantost.
  • 2,5 dl. minimælk.
  • Lidt friskrevet muskatnød.
  • 1 dl. ærter.
  • 2 spsk. friskhakket persille.
  • Blandede kartofler og gulerødder.
  • 2 spsk. olivenolie.
  • Salt og peber.

Sådan gør du:

  • Skær dine kartofler og gulerødder ud i tynde stave, og kom dem i en pose med olivenolie og salt, og ryst det godt sammen. Herefter hælder du kartoflerne og gulerødderne ud på en bradepande og bager dem i cirka 30 minutter ved 200 grader.
  • På en pande svitser du dine koteletter, som er krydret med salt og peber.
  • I en slål blander du mælk, pikantost, frisk persille, muskatnød, salt og peber. Når dine koteletter er steget på begge sider, så hælder du pikantblandingen udover dine koteletter og giver sovsen et opkog. Herefter lader du det simre indtil dine kartofler er færdige.
  • Ærterne kommes ned i flødesovsen de sidste 10 minutter inden servering.
  • Velbekomme!

Kommentarer

Hvad har du på hjertet?

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Se næste indlæg

Brownie med nøddeknas