Karamel-kokosstykker

Kylling i pikant og grønt

Haps… haps…. HAPS!

Jeg elsker fadretter – de passer sig selv, og de er nemme og gå til. Jeg har fundet på at pifte min populære opskrift op, som hedder Kylling i fad, og jeg har altså givet den et lidt grønnere touch – og hold nu OP, hvor er det godt!

Tilberedningstid: 1 time.
Antal portioner: 2 personer.
Det skal du bruge:

  • 400 gram kyllingebryst, skåret i strimler.
  • 2 spsk. pikant flødeost.
  • 2 dl. minimælk.
  • 0,5 dl. madlavningsfløde 4%.
  • 1 spsk. tomatpure.
  • 1 spsk. ketchup.
  • 1 tsk. paprika.
  • 1 tsk. muskatnød.
  • Salt og peber.
  • 1 pore, skåret i tynde skiver.
  • 2 gulerødder, skåret i tynde skiver.
  • 1 skalotteløg, finhakket.
  • 1 pakke cocktailpølser, skåret i skiver.
  • Lidt friskrevet parmesanost.
  • Lidt friskhakket persille.
  • Sorte ris og røde quinoa-frø efter behov (kan også sagtens serveres med almindelige hvide ris).
  • Servér eventuelt med lidt grønne bønner dertil.

Sådan gør du:

  • Svits lige dine kyllingestrimler og cocktailpølser på panden – bare lige så de får lidt farve.
  • Fordel pore, gulerødder og skalotteløg i et ildfastfad og lig herefter kyllingebryst og pølser ovenpå.
  • Rør pikant flødeost, mælk, fløde, tomatpure, ketchup, paprika, muskatnød, salt og peber sammen i en skål og hælde det herefter henover fadet.
  • Drys med lidt parmesanost og persille og bag det i ovnen i cirka 40 minutter ved 200 grader varmluft.
  • Imens koger du dine ris, så det er klart samtidig.
  • Velbekomme!

Kommentarer

Hvad har du på hjertet?

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Se næste indlæg

Karamel-kokosstykker