Kylling i pikant og grønt
Haps… haps…. HAPS!
Jeg elsker fadretter – de passer sig selv, og de er nemme og gå til. Jeg har fundet på at pifte min populære opskrift op, som hedder Kylling i fad, og jeg har altså givet den et lidt grønnere touch – og hold nu OP, hvor er det godt!
Tilberedningstid: 1 time.
Antal portioner: 2 personer.
Det skal du bruge:
- 400 gram kyllingebryst, skåret i strimler.
- 2 spsk. pikant flødeost.
- 2 dl. minimælk.
- 0,5 dl. madlavningsfløde 4%.
- 1 spsk. tomatpure.
- 1 spsk. ketchup.
- 1 tsk. paprika.
- 1 tsk. muskatnød.
- Salt og peber.
- 1 pore, skåret i tynde skiver.
- 2 gulerødder, skåret i tynde skiver.
- 1 skalotteløg, finhakket.
- 1 pakke cocktailpølser, skåret i skiver.
- Lidt friskrevet parmesanost.
- Lidt friskhakket persille.
- Sorte ris og røde quinoa-frø efter behov (kan også sagtens serveres med almindelige hvide ris).
- Servér eventuelt med lidt grønne bønner dertil.
Sådan gør du:
- Svits lige dine kyllingestrimler og cocktailpølser på panden – bare lige så de får lidt farve.
- Fordel pore, gulerødder og skalotteløg i et ildfastfad og lig herefter kyllingebryst og pølser ovenpå.
- Rør pikant flødeost, mælk, fløde, tomatpure, ketchup, paprika, muskatnød, salt og peber sammen i en skål og hælde det herefter henover fadet.
- Drys med lidt parmesanost og persille og bag det i ovnen i cirka 40 minutter ved 200 grader varmluft.
- Imens koger du dine ris, så det er klart samtidig.
- Velbekomme!
Kommentarer