Sundere skaldyrsdressig

Tatar med det hele

Jeg lavede for første gang tatar her forleden, og det var noget af en oplevelse!
Jeg har altid fået at vide, at det er vigtigt at en tatar indeholder surt, sødt og bittert – så jeg fandt nogle forskellige elementer og blandede med min tatar – og den var vildt god!
Dertil fik vi hjemmelavede grove fritter og en aioli som dyppelse! Mmmh 🙂
Det er sindssygt nemt og hurtigt at lave en tatar – så spring ud i det!

Tilberedsningstid: 30 minutter. 
Antal portioner: 2. 
Det skal du bruge: 

  • 180 gram tatar kød.
  • 1 spsk. revet peberrod.
  • 1 tsk. dijon sennep.
  • 1 tsk. sød sennep.
  • 1 spsk. kapers.
  • 1 håndfuld finhakket bredbladet persille.
  • 1,5 spsk. olivenolie.
  • 0,5 finhakket løg.
  • 2 æggeblommer.
  • 2 kartofler.
  • Aioli.
  • Lidt groft salt + olie til pensling af kartofler.

Sådan gør du:

  • Bland tatar kød, peberrod, dijon sennep, sød sennep, kapers, persille, olivenolie og løg godt sammen.
  • Skær dine kartofler aflange og kom dem på en bradepande. Pensl med lidt olie og drys med groft salt.
  • Bag kartoflerne i ovnen i cirka 15-20 minutter.
  • Form tataren på en tallerken og udhul et lille hul i midten hvor du kommer en æggeblomme i.
  • Servér dine fritter dertil med en aioli dip.
  • Velbekomme!

Kommentarer

Hvad har du på hjertet?

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Se næste indlæg

Sundere skaldyrsdressig