Hjemmelavet grillkylling med sprødt skind

Fyldt sød kartoffel

Der er SÅ mange måder, som du kan servere dit tilbehør til maden på.
….det her er en af dem!

Hvis du er til søde kartofler, så vil du elske denne her! Det her er en bagt sød kartoffel, hvor jeg har udhulet den for fyld, som jeg har vendt sammen med kalkunbacon, cremefraiche, hvidløg, salt og peber.

Tilberedningstid: 1 time.
Antal portioner: 4 personer.
Det skal du bruge:

  • 1 bakke søde kartofler med 4 stk i (kan købes i Rema1000).
  • 250 ml. cremefraiche (jeg brugte cheasy).
  • 2 fed hvidløg, presset.
  • 1 pakke kalkunbacon i tern, stegt på panden.
  • Salt og peber.

Sådan gør du:

  • Kog kartoflerne helt møre. Herefter deler du dem hver især på det lange led og udhuler dem.
  • Kom fyldet i en skål, hvor du også kommer cremefraiche, hvidløg, kalkunbacon, salt og peber i.
  • Mos det hele godt sammen med en gaffel og fordel fyldet tilbage i kartoffelskallerne igen.
  • Bag dem ved 200 grader i cirka 20 minutter.
  • Velbekomme!

Kommentarer

Hvad har du på hjertet?

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Se næste indlæg

Hjemmelavet grillkylling med sprødt skind