Gulerodssuppe
·
Velsmagende, sund og vitaminrig gulerodssuppe serveret med kernemælksflütes og kalkunbacon, ejjjj – hvor smager det godt!
Tilberedningstid: 45 minutter.
Antal portioner: 4 personer.
Det skal du bruge:
- 2 løg i grove tern.
- 2 fed hvidløg i grove tern.
- 750 gram gulerødder i grove stykker.
- 180 gram kartofler i grove stykker.
- 850 ml. grøntsagsbouillon.
- 1 spsk. olivenolie.
- 0,5 dl. fløde 4%.
- 1 dåse kokosmælk.
- 0,5 tsk. baobab.
- 1 tsk. spidskommen.
- 0,5 tsk. paprika.
- Salt og peber.
- 1 pakke kalkunbacon i tern som tilbehør.
Sådan gør du:
- Kom oliven og alle grøntsager op i en gryde og svits det godt af.
- Tilsæt herefter grøntsagsbouillon, baobab, spidskommen, paprika, salt og peber og lad det simre med låg på i cirka 15 minutter til det er helt mørt.
- Herefter blender du det hele med en stavblender og så tilsætter du fløde og 1 dl. kokosmælk (resten gemmer du til servering, til at hælde ovenpå).
- Smages til med salt og peber.
- Steg dit kalkunbacon og lun et flüte.
- Velbekomme!
Kommentarer