Sund risret

Gulerodssuppe

Velsmagende, sund og vitaminrig gulerodssuppe serveret med kernemælksflütes og kalkunbacon, ejjjj – hvor smager det godt!

Tilberedningstid: 45 minutter. 
Antal portioner: 4 personer. 
Det skal du bruge:

  • 2 løg i grove tern.
  • 2 fed hvidløg i grove tern.
  • 750 gram gulerødder i grove stykker.
  • 180 gram kartofler i grove stykker.
  • 850 ml. grøntsagsbouillon.
  • 1 spsk. olivenolie.
  • 0,5 dl. fløde 4%.
  • 1 dåse kokosmælk.
  • 0,5 tsk. baobab.
  • 1 tsk. spidskommen.
  • 0,5 tsk. paprika.
  • Salt og peber.
  • 1 pakke kalkunbacon i tern som tilbehør.

Sådan gør du:

  • Kom oliven og alle grøntsager op i en gryde og svits det godt af.
  • Tilsæt herefter grøntsagsbouillon, baobab, spidskommen, paprika, salt og peber og lad det simre med låg på i cirka 15 minutter til det er helt mørt.
  • Herefter blender du det hele med en stavblender og så tilsætter du fløde og 1 dl. kokosmælk (resten gemmer du til servering, til at hælde ovenpå). 
  • Smages til med salt og peber.
  • Steg dit kalkunbacon og lun et flüte.
  • Velbekomme!

Kommentarer

Hvad har du på hjertet?

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Se næste indlæg

Sund risret