Fedtreduceret mørbradgryde
·
Mørbradgryde er en af de der retter, som bare passer sig selv. Det er nemt og det smager helt fantastisk!
Min hemmelige ingrediens i de fleste fadretter, gryderetter og pastaretter er smøreosten fra Buko med pikant – den sætter lige prikken over i’et og giver en cremet konsistens – samtidig med, at den giver utrolig meget smag.
Jeg har fedtreduceret denne opskrift, for at de fleste kan spise med.
Risene som jeg har brugt i denne ret, er et mix mellem almindelige hvide ris og sorte ris – de sorte ris er vi HELT vilde med herhjemme. De har en let nøddesmag og giver den fineste kontrast til de hvide ris i skålen – de kan købes her.
Tilberedningstid: 45 minutter.
Antal portioner: 4 personer.
Det skal du bruge:
- 750 gram svinemørbrad.
- 200 gram fedtrecueret cocktailpølser (kan købes i Rema 1000).
- 1 pakke kalkun bacon i tern.
- 250 ml. madlavningsfløde 4%.
- 1 finhakket skalotteløg.
- 150 gram gulerødder i små tern.
- 1 dåse flåede tomater.
- 1 spsk. tomatpuré.
- 1 spsk. pikant flødeost.
- 0,5 spsk. sød paprika.
- Salt og peber.
- Sorte ris.
- Hvide ris.
Sådan gør du:
- Svits bacon og løg af i en pande. Skær herefter mørbrad ud i tern og steg med.
- Tilsæt så gulerødder og pølser og lad det svitse med.
- Tilsæt madlavningsfløde, flåede tomater, tomatpuré, pikant ost, paprika, salt og peber og rør det godt sammen. Lad det simre i cirka 30 minutter.
- Imens koger du dine ris.
- Velbekomme!
Kommentarer