Crispy chicken burger med Kims Chips

Fedtreduceret millionbøf med masser af smag

En god klassisk millionbøf – retten vi alle kender, og som er nem og hurtig at lave. Den smag og konsistens som en ret som denne er indehaver af, er fantastisk skøn!
Jeg har tilføjet lidt gulerødder i min millionbøf – de kan ikke smages – men giver en god og sund kilde til retten.

Tilberedningstid: 30 minutter. 
Antal portioner: 4 personer. 
Det skal du bruge: 

  • 400 gram oksefars 3-7% fedt.
  • 200 gram revet gulerødder.
  • 2 finhakket løg.
  • 1 knust fed hvidløg.
  • 1 tsk. rapsolie.
  • 4 dl. oksebouillon.
  • 2 spsk. jævning.
  • Salt og peber.
  • Kulør.
  • Groft pasta.
  • Revet ost (Cheasy).

Sådan gør du: 

  • Kom rapsolie, løg og hvidløg op i en gryde og svits det godt af.
  • Tilsæt så kød og revne gulerødder og lade det stege igennem i cirka 5 minutter.
  • Sæt nu dit pasta til at koge.
  • Tilsæt 4 dl. oksebouillon, kulør, salt og peber i kødgryden og lad det koge godt op.
  • Imens din kødgryde koger, tilsætter du 2 spsk. sovsejævner og justere efter hvilken konsistens du ønsker.
  • Smag til med salt og peber.
  • Servér din ret med lidt revet ost.
  • Velbekomme!

Kommentarer

Hvad har du på hjertet?

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Se næste indlæg

Crispy chicken burger med Kims Chips