Rødkålssalat med valnødder og tranebær
·
Sæsonen byder på rødkål fra sin bedste side. Rødkål kan serveres på så mange måder, og jeg elsker at eksperimentere med råvarer som dette.
Jeg har her lavet en skøn og smagsfyldt rødkålssalat med valnødder, tranebær og æbler.
Vi fik hakkebøffer med timianfritter hertil, du finder opskriften her.
Tilberedningstid: 25 minutter.
Antal portioner: 4 personer.
Det skal du bruge:
- 250 gram hakket rødkål.
- Saften fra en halv appelsin.
- 0,5 spsk. friskrevet ingefær.
- 0,5 dl. vand.
- 20 gram hakkede valnødder.
- 30 gram tørrede tranebær.
- 1 æble i tern.
- 2 spsk. æbleeddike.
Sådan gør du:
- Kom rødkål og vand på en pande og lad det koge godt op. Alt vandet skal fordampe.
- Når vandet er fordampet tilsætter du appelsinsaft, revet ingefær og æbleeddike og lader det simre i cirka 5-10 minutter.
- Kom rødkålen på et fad og fordel æbletern, tranebær og valnødder ovenpå rødkålen.
- Velbekomme!
Kommentarer