De bedste julecookies

Sundere risengrød uden sukker

Julentiden er ved at nærme sig og med mange gode måltider og desserter, synes jeg det er vigtigt at få fokus på, at reducere de usunde elementer i de klassiske juleretter.

Herhjemme elsker vi eksempelvis risengrød, meeeeeen den er jo fyldt med sukker og fedt – så nu har jeg lavet en sundere version uden raffineret sukker – og det kan ikke smages!
Du kan besøge min instagram her.

Tilberedningstid: 1 time. 
Antal portioner: 4 personer. 
Det skal du bruge (risengrød):

  • 2 dl. grødris.
  • 2,5 dl. vand.
  • 1 liter skummetmælk.
  • Lidt groft salt.

Sådan gør du:

  • Kom risene i en gryde og tilsæt vand. Bring det i kog i cirka 2-4 minutter.
  • Tilsæt mælk og salt og lad det simre i cirka 50 minutter under omrøring.
  • Når din risengrød har kogt færdig kommer du en klat smør ovenpå og drysser med din sukrin/kanel blanding.
  • Velbekomme!

Det skal du bruge (tilbehør):

Sådan gør du: 

  • Bland sukrin og kanel sammen.

Kommentarer

Hvad har du på hjertet?

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Se næste indlæg

De bedste julecookies