Sundere risengrød uden sukker
·
Julentiden er ved at nærme sig og med mange gode måltider og desserter, synes jeg det er vigtigt at få fokus på, at reducere de usunde elementer i de klassiske juleretter.
Herhjemme elsker vi eksempelvis risengrød, meeeeeen den er jo fyldt med sukker og fedt – så nu har jeg lavet en sundere version uden raffineret sukker – og det kan ikke smages!
Du kan besøge min instagram her.
Tilberedningstid: 1 time.
Antal portioner: 4 personer.
Det skal du bruge (risengrød):
- 2 dl. grødris.
- 2,5 dl. vand.
- 1 liter skummetmælk.
- Lidt groft salt.
Sådan gør du:
- Kom risene i en gryde og tilsæt vand. Bring det i kog i cirka 2-4 minutter.
- Tilsæt mælk og salt og lad det simre i cirka 50 minutter under omrøring.
- Når din risengrød har kogt færdig kommer du en klat smør ovenpå og drysser med din sukrin/kanel blanding.
- Velbekomme!
Det skal du bruge (tilbehør):
- 2 spsk. sukrin.
- 2 spsk. kanel.
- Smør (den lyseblå fra Kjærgaarden).
Sådan gør du:
- Bland sukrin og kanel sammen.
Kommentarer