Peanutbutter brownie

Æble-kanel brød

Mmmh… Der er intet som duften og smagen af jul – og den kommer direkte fra kanelen af… MUMS!
Jeg har bagt det her skønne æble-kanel brød som er en rigtig god erstatning frem for slik eller kage. Det mætter og det har rigtig meget sødme i sig.

Tilberedningstid: 1 time. 
Antal portioner: 4 personer. 
Det skal du bruge (dej):

  • 2,5 æble (to til dejen og et halvt som topping).
  • 1 moden banan.
  • 4 dadler.
  • 2 spsk. vand.
  • 2 spsk. kanel.
  • 1 tsk. bagepulver.
  • 0,5 tsk. natron.
  • 30 gram rapsolie.
  • 90 gram grahamsmel.
  • 0,5 tsk. vaniljesukker.
  • 65 gram cremefraiche 5 %.
  • 15 gram hakkede valnødder.
  • Lidt salt.
  • Lidt kanel + hakkede valnødder som topping.

Det skal du bruge (tilbehør):

  • 4 spsk. cremefraiche 5 %.
  • 4 dråber mandel-estrakt.
  • 0,5 tsk. vaniljesukker.

Sådan gør du (dej):

  • Kom 2 æbler, banan, dadler og vand i en blender og blend det indtil det har en lind konsistens.
  • Hæld alle ingredienserne sammen i en skål og rør det godt rundt.
  • Kom det i en rugbrødsform og skær det halve æble ud i tynde skiver og kom det på toppen sammen med lidt kanel og hakkede valnødder.
  • Bag brødet ved 200 grader i cirka 40 minutter.

Sådan gør du (tilbehør):

  • Bland alle ingredienserne sammen og servér det sammen med et stykke æble-kanel brød.
  • Velbekomme!

Kommentarer

Hvad har du på hjertet?

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Se næste indlæg

Peanutbutter brownie