Risengrødskage med kirsebærsovs og vaniljekranse

Sukkerfrie æble-kanel muffins

Matias mormor og morfar bord ude på landet – derude, hvor alting gror og smager fantastisk.
Vi har lige fået en helt bærepose fyldt op med skønne æbler fra haven – og WAOW de smager bare godt i madlavning!

Herhjemme elsker jeg at lave opskrifter – og Matias elsker at teste dem. Det tør siges, at han edermame også bare siger sin mening hvis han synes det smager, rent ud sagt, af møg. Såååååå, så kan I nok også godt regne ud, at der er nogle opskrifter som engang imellem bliver kasseret!

Nå – men den her opskrift, det er Matias’ favorit pt. Den er ovenikøbet sukkerfri, hvilket gør, at den ikke er så slem at spise. Den er svampet, fyldt med smag og hammer nem og lave.

Den dufter af en god traditionel jul – fyldt med kanel og kardemomme!

Antal portioner: 8 stk. 
Tilberedningstid: 45 minutter. 
Det skal du bruge: 

Sådan gør du: 

  • Pisk sukker og æg godt sammen til det er luftigt.
  • Bland alle de tøre ingredienser sammen i en skål og rør det godt sammen (pånær æblechips og sukrin melis).
  • Tilsæt så din æggemasse til blandingen og rør det hele godt sammen.
  • Fordel dejen i 8 muffinsforme og bag dem i en foropvarmet ovn ved 200 grader varmluft i cirka 15 minutter.
  • Når de er færdigbagt, stikker du æblechipsene enkeltvis ned i hver muffin og herefter kommer du sukrin melis i en si og drysser udover kagerne.
  • Velbekomme!

Kommentarer

Hvad har du på hjertet?

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Se næste indlæg

Risengrødskage med kirsebærsovs og vaniljekranse