Indbagt pizza med pulled chicken og spinat

Sukkerfri banankage

Jeg elsker banankage – og det er også en af de kager, hvor du sagtens kan undlade at komme raffineret sukker i, da bananerne har rigtig meget sødme i sig.

Den er saftig og skøn – og du kan eventuelt toppe den med noget smeltet chokolade, frosting eller hvad end du ønsker.
Jeg har benyttet mig af selvhævende mel, som giver ekstra volume til kagens konsistens.
Når jeg køber mine specialitetsprodukter, så benytter jeg mig virkelig tit af Med24 som holder til i Løkken. Der er 1-2 dages leveringstid, og det synes jeg er SÅ fedt – for hvis du spørger mig, så er det totalt irriterende og skal sætte tid af til at handle ind i tide og utide 😉

Tilberedningstid: 30 minutter. 
Antal portioner: 10 personer. 
Det skal du bruge (kage): 

Sådan gør du:

  • Mos bananerne godt med en gaffel, til det har en lind konsistens.
  • Tilføj så alle ingredienserne og rør det godt sammen.
  • Kom det i en bageform (22 cm) og bag din banankage ved 200 grader varmluft i cirka 15-20 minutter.
  • Imens laver du din frosting.

Det skal du bruge (frosting):

Sådan gør du: 

  • Smelt din chokolade enten over et vandbad eller i mikroovnen.
  • Rør så alle ingredienserne sammen til det har en fast konsistens.
  • Pynt din kage med frosting.
  • Velbekomme!

 

 

 

*Reklame/sponsoreret af Med24. 

3 kommentarer

  • Linda

    Hej Laura 🙂

    Hvis man nu ikke har selvhævende mel, kan jeg så bare bruge, halv-halv ris og majsmel og tilsætte 1-2 tsk. bagepulver? Tak for en lækker blog 😀
    Kh Linda

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Laura Buje

      Hej Linda! Det lyder til, at du har prøvet dig frem med de ingredienser før – jeg har aldrig benyttet mig af hverken rismel eller majsmel til bagning, så det kan jeg desværre ikke svare på. Hvis du er ligeglad med, om den er glutenfri, kan du eventuelt bruge 1/3 grahamsmel og hvedemel for resten, det er mit bedste bud 🙂
      Tak fordi du læser med! Knus Laura.

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Linda

      Hej Laura.
      Nej har aldrig prøvet før, men læste at selvhævdende glutenfri mel er ris og majsmel. Men hvor meget af hver glemte jeg at undersøge 😋
      Og er netop IKKE ligeglad med om det er glutenfri 😜
      Jeg prøver at bage d3n i morgen eller tirsdag så vender jeg tilbage ☺
      Tak for en god blog.
      Kram Linda ☺

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Se næste indlæg

Indbagt pizza med pulled chicken og spinat