Æbleskiver med kanel og kardemomme

Sukkerfrie brændte mandler

Iiiihhh… Kender du også til det der med at gå en tur nede i byen i vinterdage, og brændte-mandler-manden står i sin vogn og der bare dufter på kilometer lang afstand af karamel? For sulan da, det er jeg edermame fan af!

“Og hvad så med, at lave sukkerfrie brændte mandler?” Lød det fra Chefen herhjemme….. MØG god idé! Så kan der pludselig komme et lidt større publikum på disse skønheder!

De tager ingen tid og lave og smager rigtig skønt.

Jeg har valgt og tilføje lidt krydderier hertil i og med jeg elsker krydderier – så det vil jeg også varmt anbefale dig!

Tilberedningstid: 20 minutter. 
Det skal du bruge: 

Sådan gør du: 

  • Kom alle ingredienserne op på en pande ved middel varme.
  • Efter kort tid vil du opleve, at massen bliver tykkere – det skyldes, at vandet fordamper.
  • Rør godt rundt i blandingen hele tiden, så du ikke risikere, at sukkeret brænder på.
  • Hen af vejen, vil karamellen sætte sig mere og mere omkring dine mandler.
  • Når karamellen har sat sig om dine mandler, hælder du blandingen ud på et bagepapir og lader dem afkøle.
  • Velbekomme!

Kommentarer

Hvad har du på hjertet?

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Se næste indlæg

Æbleskiver med kanel og kardemomme