Fast inventar i mit køkken

Proteinpandekager med kokosmælk og banan

Proteinpandekager kan fungere som dit mellemmåltid, morgenmad eller som din aften snack.
Den her opskrift, er meget fyldig i smagen – og det er præcis hvad kokosmælk gør.

Opskriften er meget simpel og skal laves i en blender.

Opskrift til 2 personer:
Det skal du bruge: 

  • 80 gram banan (cirka en halv).
  • 25 gram crispy cookie proteinpulver.
  • 150 gram æggehvide.
  • 10 gram fiberhusk.
  • 35 gram havregryn.
  • 30 gram kokosmælk light.

Sådan gør du: 

  • Kom det hele i en blender og gør dejen helt glat og fin.
  • Varm en pande op med kokosolie og steg dine pandekager herpå.
  • Serveres eventuelt med friske bær og ahornsirup.
  • Velbekomme!

Kommentarer

Hvad har du på hjertet?

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Se næste indlæg

Fast inventar i mit køkken