Bananpandekager
Pandekager er altid lækkert til morgenmad, som snack, til madpakken – ja faktisk hele døgnet rundt – hvis altså du spørger mig! 😉
De her pandekager mætter super god og har en god konsistens. Derudover er de sindssygt nemme og lave og kan på ingen måde fucke-up 😀
Tilberedningstid: 30 minutter.
Antal portioner: 2 personer.
Det skal du bruge:
- 1 moden banan.
- 40 gram havregryn.
- 2 tsk. fiberhusk.
- 90 gram kokosmælk light.
- 3 æg.
- 1 tsk. kanel.
- 1 tsk. kardemomme.
- 1 tsk. bagepulver.
- Lidt salt.
- Olie til stegning.
Sådan gør du:
- Kom alle ingredienserne op i blender og blend det fint sammen.
- Lad dejen trække i 5 minutter så fiberhusken kan fastgøre dejen.
- Steg dine pandekager og servér med hvad du ønsker – jeg serverede dem med lys sirup og hakkede valnødder.
- Velbekomme!
Kommentarer