One Pot Pasta med hvidløg og chorizo

Sunde romkugler

Min yndlingskage er uden tvivl en god romkugle fra bageren. Konsistensen og smagen falder totalt direkte i hjertet på mig, hver gang jeg tager en bid! Derfor har jeg eksperimenteret med, om det overhovedet kunne lade sig at gøre, at lave en sund romkugle hvor konsistens og smag opfylder den traditionelle romkugle.

OG HER HAR VI DEN! WAOW! 
Alle der er til romkugler SKAL virkelig lave dem her! Du bliver simpelthen så overrasket over, at den her er sund og HELT okay at spise selv en tirsdag 😉 Ja, faktisk alle ugens dage!

Tilberedningstid: 20 minutter. 
Antal portioner: 8 store romkugler (på størrelse med de klassiske fra bageren). 
Det skal du bruge: 

  • 25 friske dadler (står i frugt og grønt afdelinger i en lille papkasse).
  • 80 gram havregryn.
  • 90 gram mandler.
  • 2,5 spsk. kokosmel.
  • 3,5 spsk. rom aroma (tjek billede nederst). 
  • 1 spsk. vanilje aroma.
  • 6 spsk. mørk kakaopulver.
  • Valgfri topping (jeg brugte farvede krømmelkugler). 

Sådan gør du:

  • Blend havregryn, mandler og kakaopulver til en fin masse – tilsæt så dadler og blend det godt sammen.
  • Herefter tilsætter du kokosmel, rom aroma, vanilje aroma og kakaopulver og ælter det godt sammen.
  • Form 10 romkugler ud af massen og rul dem i krømmelkugler.
  • Velbekomme! 🙂

2 kommentarer

  • Åh, de lyder helt sikkert som noget, jeg skal prøve! Og egentligt meget simpelt opskrift, du har lavet 🙂
    Kram,

    http://nikkilund.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Laura Buje

      Hej Nikki!
      Jeg glæder mig til at hører om, hvordan du synes de er! Herhjemme er de faldet i god jord.
      God fornøjelse med dem!
      Knus Laura 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Se næste indlæg

One Pot Pasta med hvidløg og chorizo