Bløde bamseboller

Bøfsandwich

Kender du dét dér med, at du har trangen til noget ekstremt snasket?
….men du har for nyligt fået pizza, carbonada, burger……….. Du skal have en bøfsandwich nu!

Sovsen er fantastisk, og det er jo også den, som bygger hele fundamentet for en fantastisk bøfsandwich!
Bøfsandwich kan eventuelt serveres med hjemmelavede sprøde fritter og en god mayonnaise!

Tilberedningstid: 1 time. 
Antal portioner: 2 personer. 
Det skal du bruge (sovs):

  • 250 ml. madlavningsfløde.
  • 1 spsk. engelsk sovs.
  • 1 spsk. pebersovs-ekstrakt (sort rund bøtte).
  • Sovsekulør.
  • 1 tsk. stærk sennep.
  • 1 spsk. ketchup.
  • Salt og peber.

Sådan gør du:

  • Kom pebersovs-ekstrakt på den pande, hvor du har stegt dine hakkebøffer i. Herefter tilsætter du fløde og bringer det i kog.
  • Tilsæt så de øvrige ingredienser og smag til med salt og peber.

Det skal du bruge (ristede løg):

  • 1 løg skåret i tynde skiver.
  • 4 spsk. hvedemel.
  • Lidt salt.
  • 1 dl. olivenolie.
  • 2 dl. rapsolie.

Sådan gør du:

  • Bring olierne i kog i en gryde.
  • Find en frysepose frem, og kom hvedemel og salt deri.
  • Vend løgene ned i posen, så de er dækket godt ind i melblandingen.
  • Når olien er varm, kommer du løgene deri og lad dem blive sprøde og gyldne.
  • Lad dem afkøle på et stykke køkkenrulle.

Det skal du bruge (tilbehør):

  • 2 gode burgerboller.
  • 2 hakkebøffer.
  • Remoulade.
  • Ketchup.
  • Sennep.
  • Syltede agurker.

Byg din bøfsandwich: 

  • Lun din burgerbolle godt op og kom så ketchup, remoulade og sennep på den nederste bolle.
  • Herefter ligger du en bøf ovenpå, og dernæst et par syltede agurker.
  • Kom så toppen af bollen på og hæld rigeligt med sovs udover.
  • På toppen ligger du dine ristede løg.
  • Velbekomme!

Kommentarer

Hvad har du på hjertet?

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Se næste indlæg

Bløde bamseboller