Grov broccolitærte med skinke
Når aftensmaden skal være nem, så består den typisk i en grov broccoli tærte med skinke. Det er SÅ nemt – og det smager SÅ dejligt!
Jeg bruger et tærtefad, som måler 28 cm. Det passer til dejen fra Rema1000, som du kan købe fersk og i en grov variant.
Tilberedningstid: 45 minutter.
Antal portioner: 4 personer.
Det skal du bruge:
- En grov færdiglavet dej – jeg køber dem fra Rema 1000, som er fersk.
- 7 æg.
- 1-1,5 dl. mælk.
- 2 dl. broccolibuketter.
- 1 pakke skinkestrimler.
- Lidt revet ost.
- Salt og peber.
Sådan gør du:
- Fold dejen ud på dit tærtefad og prik en masse huller i dejen. Det gør, at din bund bliver lidt sprødere.
- Bag dejen i cirka 10 minutter ved 200 grader varmluft. Imens bikser du fyldet sammen.
- I en skål kommer du æg, mælk, revet ost, salt og peber og rører det grundigt sammen.
- Herefter hælder du æggemassen udover din forbagte tærtedej og hælder herefter skinkestrimler og broccoli udover æggemassen.
- Drys tærten med lidt revet ost og bag så din tærte færdig i cirka 20-25 minutter ved 200 grader varmluft.
- Når tærten er færdigbagt, lader du den hvile i 10 minutter.
- Velbekomme!
Kommentarer