Stegt kylling med frisk spinat

Skinke-oste boller

De er IKKE sunde – men de er tilgengæld fantastisk gode 😉

For rigtig lang tid siden læste jeg Familie Journal – og heri fandt jeg denne opskrift.
Den er fuldkommen fantastisk og den går igen og igen og igen herhjemme!

Bollerne er luftige og saftige – gode til morgenmad, madpakken, frokosten – eller bare fordi 🙂

Opskrift til 10 stk. 
Det skal du bruge: 

  • 2,5 dl vand.
  • 50 gram gær.
  • 0,5 tsk. salt.
  • 3 spsk. olie (jeg bruger rapsolie).
  • 1 æg.
  • 75 gram skinkestrimler.
  • 75 gram revet ost (jeg bruger gouda ost jeg selv skære ud).
  • 450 gram hvedemel.

Sådan gør du: 

  • Rør vand og gær sammen og tilsæt så salt, olie, æg, skinke og ost og rør grundigt.
  • Rør melet i lidt af gangen og ælt det godt sammen.
  • Stil dejen til hævning i 20 minutter.
    Vente vente vente……
  • Slå dejen ned på bordet og form til 10 boller og lig dem på en beklædt bradepande.
  • Stil til efterhævning i 20 minutter.
  • Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
    Vente vente vente……
  • Pensl dine boller med æg.
  • Bages i 15 minutter ved 200 grader.
  • Mmmmmhhh!

 

33131692_1803636783091165_1459057990257606656_n

 

Kommentarer

Hvad har du på hjertet?

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Se næste indlæg

Stegt kylling med frisk spinat