Sprøde dessert pandekager

Kold kartoffelsalat

Her er mit forslag på en klassisk kold kartoffelsalat, med en masse fedme og smag.

Den er rigtig god til noget marineret kød på grillen eller et par pølser – og så er den aller bedst, hvis du har mulighed for at lave den dagen før!

Tilberedningstid: 30 minutter.
Antal portioner: 4 personer.
Det skal du bruge:

  • 1 kilo små nye kartofler.
  • 0,5 dl. mayonnaise.
  • 2,5 dl. cremefraiche, 9 % fedt.
  • 1 finhakket løg.
  • 1 håndfuld frisk purløg, finhakket.
  • 0,5 tsk. dijonsennep.
  • Salt og peber.

Sådan gør du:

  • Alle kartoflerne koges. De må ikke koges helt møre, men gerne så der stadig er lidt bid i dem.
  • Herefter lader du dem afkøle fuldstændig, hvorefter du skærer dem ud i skiver.
  • I en skål blander du mayonnaise, cremefraiche, løg, purløg, sennep, salt og peber.
  • Når kartoflerne er afkølet, vender du dem i din dressing.
  • Drys med fris purløg på toppen.
  • Velbekomme!

Kommentarer

Hvad har du på hjertet?

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Se næste indlæg

Sprøde dessert pandekager