Fedtreduceret Tarteletter med høns i apsparges

Den sunde kartoffelsalat

Mh, mmh, mmmmhhh!
Kold kartoffelsalat passer fantastisk sammen med alt kød der kan kommes på en grill!
Vi skal i dag grille noget ganske simpelt – kyllingebryst marineret i lidt citron og honning og drysset med sesamfrø, dertil skal vi blandt andet have min yndlings kartoffelsalat.

Jeg har valgt og lave min kartoffelsalat på Cheasy’s cremefraiche 5%. Personligt er jeg blevet så glad for denne cremefraiche, da jeg synes konsistensen på en cremefraiche med et højere procentindhold af fedt bliver for tyk for min smag. Hvis du har det på samme måde – så vil du elske den her kartoffelsalat!
OBS!!! Bryder du dig ikke om karry, så kan du sagtens undlade dette, og istedet benytte dig af lidt friskpresset citron og ekstra purløg.

Opskrift for fire personer: 
Det skal du bruge: 

  • 600 gram kartofler.
  • 2,5 dl. Cheasy cremefraiche 5 %.
  • 1 spsk. sød sennep.
  • 2 spsk. karry.
  • 1 tsk. gurkemeje.
  • 1 håndfuld purløg.
  • 1 tsk. friskrevet muskatnød.
  • Lidt salt og peber.

Sådan gør du:

  • Skær dine kartofler over i halve og kog dem (der må gerne være lidt bid i dem).
  • Når dine kartofler er færdigkogt, stiller du dem til afkølning.
  • Bland cremefraiche, sennep, karry, gurkemeje, klippet purløg, muskatnød, salt og peber sammen i en skål og røre det godt sammen.
  • Når dine kartofler er afkølet, skær du dem i tern og blander dem sammen med din marinade.
  • Pyng med persille og stil på køl indtil servering.
  • Velbekomme!

Kommentarer

Hvad har du på hjertet?

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Se næste indlæg

Fedtreduceret Tarteletter med høns i apsparges