Varm kartoffelsalat med syltede rødløg
·
Salater· Laura Buje
Den her kartoffelsalat smager yderst lækker og ekstrem nem og lave.
Det fungere bare bedst til nogle retter, at få en varm kartoffelsalat – eksempelvis hvis du skal have en steg af en art.
Opskrift til 4 personer:
Det skal du bruge:
- 1 kg. små danske kartofler.
- 2 spsk. dijonsennep / sennep med en smag.
- 2 spsk. olivenolie.
- En lille håndfuld purløg.
- Lidt salt og peber.
- Syltede røgløg som topping – Find opskriften på syltede rødløg lige her.
Sådan gør du:
- Dine kartofler deles i halve og koges indtil der stadig er lidt “bid” i dem.
- Bland olivenolie, sennep, salt og peber sammen og rør dem så sammen med dine kartofler.
- Klip din purløg og kom ned i skålen med dine kartofler og din marinade, og rør det godt sammen.
- Brug lidt af sylte-vandet fra din hjemmesyltede rødløg og hæld ud over (2-3 spsk.) og kom så dine syltede røgløg henover din kartoffelsalat.
- Velbekomme!
Kommentarer