Fyldt kartoffel

Sukkerfri og fedtreduceret abemad

Abemad med RÅCREME! Åhhh………

Det har alle sommeraftener været en af mine favorit desserter. Frugten smager fantastisk på den her årstid og så er det en nem dessert og servere!

Det er en dessert, som tager intet mindre end små 20 minutter og lave!

….og jeg vil endda gå så langt og sige, at den ikke engang behøves at høre under kategorien “dessert”, hvis du holder dig til denne opskrift, da den har fået sig et sundt twist 😉

Tilberedningstid: 20 minutter (lad den gerne hvile i en time på køl).
Antal portioner: 4 personer.
Det skal du bruge:

  • 2 bananer, skåret i skiver.
  • 1 æble, skåret i små tern.
  • 1 fersken, skåret i små tern.
  • 2 håndfulde stenfri vindruer, skåret over på midten.
  • 250 ml. Alpro Soya Fløde, 26 % fedt (kan bland andet fås i Rema1000).
  • 1 æggeblomme.
  • 2 tsk. vaniljepulver.
  • Hakket mørk chokolade, jo højere procent, jo bedre.

Sådan gør du:

  • Pisk fløden helt fast og vend så æggeblommen og vaniljepulver i. Pisk herefter i et minuts-tid igen.
  • Alt frugten blandes sammen med chokoladestykkerne.
  • Nu vendes råcremen sammen med frugten og så stilles skålen på køl indtil servering.
  • Det var nemt – velbekomme!

Kommentarer

Hvad har du på hjertet?

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Se næste indlæg

Fyldt kartoffel