Æggewrap med skyr og fiberhusk

Sund æggekage med laks og chiafrø

Alt der kan laves med æg er jeg virkelig fan af 😉
Æg er en utrolig god kilde til at få dækket sulten. Faktisk bidrager æg til et væld af meget gode stoffer og samtidig er proteinerne i æg så gode, at du holder dig mæt i lang tid.
Æg kan derudover erstatte kød og er især god til dig der styrketræner meget, da der er en optimal mængde af aminosyrer deri, som sætter turbo på kroppens restitution. Så spis æg – og prøv så lige min fantastisk æggekage her!

Opskrift til 4 personer:
Det skal du bruge: 

  • 8 æg.
  • 1 dl. A38.
  • 0,5 dl. havregryn.
  • 2 spsk. fiberhusk.
  • 2 spsk. chiafrø.
  • 1 tsk. bagepulver.
  • 150 gram laks (jeg havde stegt mit laks forinden).
  • 1 tsk. chilipaste.
  • 4 forårsløg.
  • 6 cherrytomater.
  • 2 kartofler.
  • Lidt revet muskatnød, salt og peber.

Sådan gør du: 

  • Kom æg, A38, fiberhusk, chiafrø, chilipaste, havregryn, bagepulver, muskatnød, salt og peber i en skål og rør det grundigt sammen.
  • Lad det trække i cirka 5 minutter. Imens skærer du dine forårsløg ud i skiver, kartofler ud i firkanter og deler dine tomater i halve.
  • Kom æggemassen i et ildfast fad og kom så dine grøntsager ovenpå.
  • Pluk din laksefilet i stykker og fordel stykkerne rundt omkring på æggekagen.
  • Bag den i en foropvarmet ovn ved 200 grader i cirka 25 minutter.
  • Velbekomme!

Kommentarer

Hvad har du på hjertet?

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Se næste indlæg

Æggewrap med skyr og fiberhusk