Cremet bolognese

Ingefær shots – boost forbrændingen

Både citron, gurkemeje og ingefær er med til at øge din forbrænding. Det er alle tre nogle elementer, som har en koncentreret og stærk smag.

Der findes virkelig mange måder på, hvordan du kan lave ingefær shots. For nogle er det vigtigt, at det er et shot, som smager rigtig godt, og for andre er det vigtigt, at det rent faktisk virker.

Jeg vil personligt sige, at jeg ikke er til de ingefær shots, som bliver sødet med enten honning eller rørsukker. For mig er det vigtigt, at shottet kradser, for så véd jeg, at det har en forbrændende effekt 😉

Matias kan somme tider finde på, at holde sig for næsen, for simpelthen at lukke af for den stærke smag 😉 Han ka’ også godt være lidt sart med det stærke – men nu er I advaret, den ér stærk – men den er god for din forbrænding!

Jeg vil råde dig til, at tage et shot morgen og aften.

Tilberedningstid: 2 timer. 
Antal portioner: 1 flaske / 1 liter. 
Det skal du bruge:

  • En flaske der kan slutte helt tæt.
  • 1,5 liter vand.
  • 200 gram ingefær.
  • 2 økologiske citroner.
  • 2 tsk. stødt gurkemeje.

Sådan gør du:

  • Skyl dine citroner og dit ingefær grundigt.
  • Skær citronerne ud i tynde skiver og kom dem op i en stor gryde.
  • Lad skrællet blive på din ingefær – der er rigtig mange gode vitaminer i, så der er ingen grund til, at du skræller det væk. Skær ingefæren ud i små skiver, og kom dem op i gryden til citronerne.
  • Tilsæt 1,5 liter vand og gurkemeje og bring det i kog.
  • Når hele blandingen koger, tager du låget på og skruer ned på medium varme.
  • Der vil fordampe en del vand undervejs, så sørg for at have låg på hele tiden.
  • Lad det simre i cirka en time, før du sier vandet fra frugterne.
  • Herefter hældes saften på en lukket flaske.
  • Kan holde sig i små 14 dage på køl.

Kommentarer

Hvad har du på hjertet?

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Se næste indlæg

Cremet bolognese