Talkage med hindbær og vanilje

Mine yndlings produkter

Jeg har en meget sart hud. En hud, der hver evig eneste vinter nemt bliver rødlig og har tendens til at fedte pga. kulden. Jeg har egentlig altid haft svært ved at finde ud af, hvad der får min hud til at være ensartet og “ensfarvet” – og her mener jeg, at det rødlige i mine kinder ødelægger mit glansbillede om, at have en ensartet og ensfarvet hud.

Nå, vi er vel alle født med noget, som i bund og grund ikke betyder ret meget for os i hverdagen, men hvis vi skal sige en træls ting om os selv, så må det endelig være sådan noget som det her, jeg lige har nævnt.

Jeg har prøvet mig frem med rigtig mange forskellige produkter, og alt afhængig af vind og vejr, så er det sku’ ret forskelligt, hvad der helt nøjagtigt hjælper på min hud.

Jeg har igennem et par måneder testet nogle forskellige produkter, som er rig på hver sin egenskab.

Jeg har både testet nogle forskellige serum’s, rensemidler, cremer under make-up og en meget fed creme.
Jeg føler virkelig, at de har hjulpet min hud godt igennem vinteren – og jeg har ikke tænkt mig at slippe dem. Læs med nedenfor – der har jeg linket til dem alle!

Produkt nummer 1: 
Ansigts- og øjenserum. 

Det er et faktum, at området omkring øjnene har så tynd og fin hud – og idet dette område er udsat for alle mulige ydre miljø-aggressorer – kan det ikke overraske, at fine linier, rynker og mørke poser under øjnene udvikles ved en tidligere alder end hvad vi ser ved andre hud-ældningstegn.
Efterhånden som vi bliver ældre, taber huden sin elasticitet og bliver tyndere grundet nedbrydning af collagen og elastin.
Serummene virker øjeblikkelige og har samtidig en langtidsløftende effekt på grund af en positiv tiltrækning på huden. I løbet af få minutter kan man se og mærke den trimmende effekt på øjenlåg, ringe og poser under øjnene.
De har nogle uhyre gode priser, hvilket gør, at de fleste kan være med på beatet.
Du finder serummen her. 

Produkt nummer 2:
Ansigtsrens og ansigtscreme. 

Den her dagcreme er fugtgivende og indeholder SPF30 og UVA-filtre, som effektivt forebygger dannelsen af hyperpigmentering og for tidlig aldring af huden.
Eucerin Even Brighter Clinical Day Cream indeholder B-resorcinol, der reducerer produktionen af melanin og gør hyperpigmenteringen mindre tydelig, samt glycyrrhetinic acid, der stimulerer hudens egen reparation af skader forårsaget af solen.

Jeg benytter denne dagcreme inde under min make-up og kommer den også på om aftenen inden sengetid, efter jeg har renset min hud.
Du finder dagcremen her. 

Dét som jeg renser min hud med, er denne Eucerin Derma-to-Clean 3-in-1 Micellar Cleansing Fluid, som er en opfriskede ansigtsrens, der fjerner al vandopløselig øjen- og ansigtsmakeup.
Den er billig, effektiv og den fedter ikke huden.
Du finder ansigtsrensen her. 

Produkt nummer 3:
Fed creme. 

Sidst men ikke mindst, så vil jeg gerne anbefale denne MEGA fede creme til dig, der sidder derude og døjer med fedtet hud – typisk skyldes den fedtede hud i T-zonen, at du er for tør, og det er derfor, at din hud selv begynder at producere fedt – hvilket får dig til at skinne lige i T-zonen (som er MEGET irriterende).
Jeg sover med den her creme på cirka 1 gang om ugen – og den er sku’ næsten helt ubehagelig og have på, fordi den er SÅ fed! Men det vigtigste er nu, at jeg rent faktisk synes, at den har hjulpet min hud.
Den hedder “Weleda Skin Food” og er en fed allround creme som er særligt velegnet til tør og ru hud i ansigt, albuer, hænder og fødder. Cremen øger hudens fugtniveau, fasthed, glathed og celleregenerationen.
Du finder den fede og fantastiske creme her. 

 

 

 

 

…indlægget indeholder reklame og er sponsoreret af Med24

Kommentarer

Hvad har du på hjertet?

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Se næste indlæg

Talkage med hindbær og vanilje