Hakkebøffer i paprikafad
·
Jeg er vild med fadretter – det er nemt, hurtigt og det smager rigtig dejligt. Du bikser bare lige ingredienserne sammen og kommer dem i et fad, og kort tid efter har du en skøn aftensmad, fyldt med massere af smag!
Tilberedningstid: Cirka 1 time i alt.
Antal portioner: 2 personer.
Det skal du bruge:
- 400 gram oksefars 3-7% fedt.
- 1 pakke kalkunbacon i tern.
- 1 finhakket fed hvidløg.
- 1 finhakket skalotteløg.
- 300 ml. tomatsauce.
- 2 spsk. tomatpuré.
- 250 ml. madlavningsfløde 4% fedt.
- 100 ml. minimælk.
- 1,5 spsk. sød paprika.
- 0,5 tsk. stødt chili.
- 1 tsk. finhakket basilikum.
- Salt og peber.
- Ris.
Sådan gør du:
- Form fasen til fire lige store bøffer og steg dem ved høj varme på en pande i cirka 1 minut på hver side. Herefter ligger du dem i et fad.
- Tag en skål og bland alle ingredienserne godt sammen, pånær ris. Herefter hælder du sovsen henover bøfferne og bager det i ovnen i cirka 30-35 minutter ved 200 grader varmluft.
- Kog dine ris som anvist på pakken.
- Velbekomme!
Kommentarer