Udrensning af din tarm

Lady og Vagabondens livret

Okay, okay… Spaghetti og kødboller i tomatsauce? MMMH! Lad os bare kalde det, det!
Opskriften er nem at lave og den passer sig selv i ovnen, mens du laver andre gøremål – win win!

Tilberedsningstid: 1,5 time. 
Antal portioner: 4 personer. 
Det skal du bruge (kødboller): 

  • 600 gram oksefars 8-12%.
  • 1 revet løg.
  • 0,5 dl. finvalsede havregryn.
  • 0,5 spsk. fiberhusk (eller 2 spsk. hvedemel).
  • 1 æg.
  • 0,5 dl. letmælk.
  • Friskkværnet peber og salt.

Det skal du bruge (tomatsauce):

  • 1 dåse hakkede tomater.
  • 130 gram tomatpuré.
  • 2 finhakket fed hvidløg.
  • 1 finhakket løg.
  • 1 grofthakket rød peber.
  • 0,5 dl. friskhakket persille.
  • 1 spsk. revet muskatnød.
  • 1 dl. letmælk.
  • Friskkværnet peber og salt.
  • Frisk spaghetti og revet parmesanost som tilbehør.

Sådan gør du (kødboller):

  • Bland alle ingredienserne godt sammen (brug gerne en røremaskine). 
  • Lad farsen hvile i cirka 5-10 minutter og form dem så til 16 lige store kødboller og lig dem i et ovnfast fad (fadet skal være stort nok til at din tomatsauce også kan være deri).

Sådan gør du (tomatsauce):

  • Bland alle ingredienserne sammen og hæld saucen over kødbollerne.
  • Kom fadet ind i en foropvarmet ovn ved 220 grader og bag det i cirka 45 minutter.
  • Imens rydder du op og sørger for dit friske spaghetti er klart til når dine kødboller og tomatsauce er klar 😉
  • Velbekomme!

Kommentarer

Hvad har du på hjertet?

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Se næste indlæg

Udrensning af din tarm