Proteinrige æggemuffins

One Pot Pasta med hvidløg og chorizo

Cremede pastaretter, det er lige mig! Det er hver uge vi får det – og det smager fantastisk – HVER GANG!

Tilberedsningstid: 30 minutter. 
Antal portioner: 2 personer. 
Det skal du bruge: 

  • 200 gram rå groft pasta (jeg brugte penne regita).
  • 200 gram rå blomkål i tern.
  • 100 gram chorizopølser i skiver.
  • 120 gram cherrytomater i halve.
  • 150 gram rå gulerod i skiver.
  • 1/4 finhakket grøn chili.
  • 1 grofthakket løg.
  • 3 finhakket fed hvidløg.
  • 1 spsk. skimmelost.
  • 1 spsk. olivenolie.
  • 700 ml. grøntsagsbouillon.
  • Salt og peber.

Sådan gør du:

  • Enkelt og nemt – kom alle ingredienserne op i en stor gryde og lad det koge hurtigt op, og rør så godt rundt. Skru godt ned for varmen og lad det simre uden omrøring i cirka 15-20 minutter.
  • Når du kan mærke på grøntsagerne og pastaerne, at det er færdigt, rører du det godt sammen og servere.
  • Velbekomme!

Kommentarer

Hvad har du på hjertet?

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Se næste indlæg

Proteinrige æggemuffins