Hjemmelavet sushi

Kødboller i krydret tomatsauce

Uhhhhm, der er kommet en ny favorit på listen! En nyfortolkning af Lady & Vagabondens livret, med et mere spicy touch og en langt mere cremet pastaret! Vi er altså fan herhjemme!

Tilberedningstid: 1 time.
Antal portioner: 4 personer. 
Det skal du bruge (kødboller):

  • 500 gram oksefars.
  • 1 løg.
  • 1 æg.
  • 0,5 tsk. chilipasta.
  • 1 tsk. salt.
  • Friskkværnet peber.

Sådan gør du: 

  • Finhak dine løg. Bland herefter alle ingredienserne sammen og rør dem godt sammen. Form dem som små kødboller og steg dem i olie på en pande.
  • Når de har fået lidt farve på hver side, tilsætter du peberfrugt og cherrytomater og lader det stege med.
  • Herefter hælder du din tomatsauce henover og ligger låg på din pande, så det kan simre godt i cirka 10-15 minutter.
  • Kog så dine pastaer og når de er kogte, hælder du vandet fra og kommer dem over i panden med kødboller og tomatsauce. Til sidst tilsættes fløden og du lader retten simre i cirka 5-10 minutter.

Det skal du bruge (tomatsauce): 

  • 5 fed hvidløg.
  • 2 løg.
  • 1 spsk. basilikumpasta.
  • 1 tsk. chilipasta.
  • 250 ml. fløde (jeg brugte Cheasy fløde 4%).
  • 1 rød peberfrugt i små tern.
  • 10 cherrytomater i halve.
  • 1 tsk. friskrevet muskatnød.
  • 2 dåse flåede tomater.
  • 1 spsk. friskpresset citronsaft.
  • Smag til med salt og peber.
  • 250 gram ukogte grove pasta-skaller.

Sådan gør du:

  • Find din foodprocessor frem og kom hvidløg, løg, basilikumpasta, chilipasta, muskatnød, flåede tomater og citronsaft heri. Blend det hele til en lind masse.
  • Skær peberfrugt ud i små firkanter og del dine cherrytomater i halve.

Kommentarer

Hvad har du på hjertet?

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Se næste indlæg

Hjemmelavet sushi