Kødboller i krydret tomatsauce
Uhhhhm, der er kommet en ny favorit på listen! En nyfortolkning af Lady & Vagabondens livret, med et mere spicy touch og en langt mere cremet pastaret! Vi er altså fan herhjemme!
Tilberedningstid: 1 time.
Antal portioner: 4 personer.
Det skal du bruge (kødboller):
- 500 gram oksefars.
- 1 løg.
- 1 æg.
- 0,5 tsk. chilipasta.
- 1 tsk. salt.
- Friskkværnet peber.
Sådan gør du:
- Finhak dine løg. Bland herefter alle ingredienserne sammen og rør dem godt sammen. Form dem som små kødboller og steg dem i olie på en pande.
- Når de har fået lidt farve på hver side, tilsætter du peberfrugt og cherrytomater og lader det stege med.
- Herefter hælder du din tomatsauce henover og ligger låg på din pande, så det kan simre godt i cirka 10-15 minutter.
- Kog så dine pastaer og når de er kogte, hælder du vandet fra og kommer dem over i panden med kødboller og tomatsauce. Til sidst tilsættes fløden og du lader retten simre i cirka 5-10 minutter.
Det skal du bruge (tomatsauce):
- 5 fed hvidløg.
- 2 løg.
- 1 spsk. basilikumpasta.
- 1 tsk. chilipasta.
- 250 ml. fløde (jeg brugte Cheasy fløde 4%).
- 1 rød peberfrugt i små tern.
- 10 cherrytomater i halve.
- 1 tsk. friskrevet muskatnød.
- 2 dåse flåede tomater.
- 1 spsk. friskpresset citronsaft.
- Smag til med salt og peber.
- 250 gram ukogte grove pasta-skaller.
Sådan gør du:
- Find din foodprocessor frem og kom hvidløg, løg, basilikumpasta, chilipasta, muskatnød, flåede tomater og citronsaft heri. Blend det hele til en lind masse.
- Skær peberfrugt ud i små firkanter og del dine cherrytomater i halve.
Kommentarer