Ingefær småkager

Jule nødder

Der findes mange former for sødet nødder om julen – og jeg er vild med hver og én af dem.
Jeg har i denne omgang lavet hasselnødder i en sukker-kanel blanding, som jeg er helt vild med!
De er utrolig nemme og lave og smager rigtig godt af jul.

Tilberedningstid: 20 minutter. 
Det skal du bruge: 

Sådan gør du: 

  • Kom alle ingredienserne op i en pande og lad blandingen stå på middel varme med omrøring hele tiden.
  • Undervejs vil du opleve, at sukkerlagen tykner – dette skyldes, at vandet fordamper, og her er det ekstra vigtigt at du rører rundt.
  • Når sukkerlagen begynder at blive “smuldre” hælder du din blanding over på et stykke bagepapir og lader dem afkøle.
  • Snup en, eller to, eller tre, eller alle dem du kan spise – når de har afkølet en smule – for de smager nemlig aller bedst, når de er lune!
  • Mmmh, og velbekomme!

Kommentarer

Hvad har du på hjertet?

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Se næste indlæg

Ingefær småkager