Jule nødder

Der findes mange former for sødet nødder om julen - og jeg er vild med hver og én af dem. Jeg har i denne omgang lavet hasselnødder i en sukker-kanel blanding, som jeg er helt vild med! De er utrolig nemme og lave og smager rigtig godt af jul. Tilberedningstid: 20 minutter.  Det skal du bruge:  Sådan gør du: 
  • Kom alle ingredienserne op i en pande og lad blandingen stå på middel varme med omrøring hele tiden.
  • Undervejs vil du opleve, at sukkerlagen tykner - dette skyldes, at vandet fordamper, og her er det ekstra vigtigt at du rører rundt.
  • Når sukkerlagen begynder at blive "smuldre" hælder du din blanding over på et stykke bagepapir og lader dem afkøle.
  • Snup en, eller to, eller tre, eller alle dem du kan spise - når de har afkølet en smule - for de smager nemlig aller bedst, når de er lune!
  • Mmmh, og velbekomme!