Fedtreduceret tzatziki
·
Dyppelse· Laura Buje
Mmmmmh! Tzatziki er jordens bedste opfindelse!!! Hvis du spørger mig 😉
Den her tzatziki er lavet på skyr hvilket gør den meget venlig at spise – til dig som ikke ønsker specielt meget unødvendigt fedt i din hverdag.
Den tager ingen tid og lave og du kan ikke smage forskel – den skal simpelthen opleves!
Antal portioner: 4.
Tilberedsningstid 10 min. + 2 timers trækning.
Det skal du bruge:
- 200 gram skyr neutral 0,2%.
- 0,5 agurk.
- 2 fed hvidløg.
- Lidt salt og peber.
Sådan gør du:
- Start med at bland skyr og finhakket hvidløg sammen med salt og peber i en skål.
- Tag derefter din agurk og skær den over på langs så du kan udhule den med en teske for kerner.
- Skær agurkerne i meget tynde skiver og kom dem så oven i din skyrblanding (vandet skal IKKE sis fra agurkerne som du ville have gjort ved en alm. tzatziki, da skyr er meget tørt i sig selv).
- Lad det trække i køleskabet i cirka 2 timer.
- Velbekomme!
Kommentarer