Et skønt samarbejde med KiMS (Slow Cooked Chips)

Grove pitabrød

Pitabrød er godt i madpakken, til frokost og til aften. Du kan komme stort set alt i din pita og sætte dit eget præg på den. Det er virkelig altid så dejlig nemt med pitabrød!

De her pitabrød er meget mættende, svampede og smagsfulde – nøjagtig som jeg ønsker dem!
Vi får typisk falafler i pitabrød, hvilket er totalt lækkert! Opskriften finder du her.

Tilberedningstid: 1,5 time. 
Antal portioner: 6 stk. 
Det skal du bruge: 

  • 25 gram gær.
  • 1,5 dl. varmt vand.
  • 1,5 dl. skummetmælk.
  • 150 gram rugmel.
  • 270 gram hvedemel.
  • 2 spsk. timian.
  • 1 spsk. groft salt.

Sådan gør du:

  • Bland varmt vand og mælk sammen i en skål og opløs så gæren heri.
  • Tilsæt alle øvrige ingredienser (tilsæt hvedemel lidt ad gangen). 
  • Stil dejen til hævning med et hviskestykke over sig i 1 time et lunt sted.
    Vente…. vente…. vente…. 
  • Når dejen har hævet en time, kommer du den ud på et mel drysset bord og laver 6 lige store stykker.
  • Form til flade boller og kom dem på en bradepande og lad dem efterhæve med et hviskestykke over sig i 15 minutter.
  • Tænd ovnen på 250 grader og kom dine pitabrød ind i ovnen når de har efterhævet og ovnen er 250 grader.
  • Bages i cirka 6-8 minutter ved 250 grader varmluft.
  • Velbekomme!

Kommentarer

Hvad har du på hjertet?

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Se næste indlæg

Et skønt samarbejde med KiMS (Slow Cooked Chips)