Let pizza med brie, parmaskinke og kartofler

Sundere pølsehorn med skyr og kyllingepølser

Så er der lavet en ny omgang af min yndlings opskrift på en sundere variant af pølsehorn – perfekt til madpakken eller mellemmåltidet!

Opskrift til 20 pølsehorn: 
Det skal du bruge: 

  • 125 gram grahamsmel.
  • 750 gram hvedemel.
  • 3 dl. lunkent vand.
  • 2,5 dl. skyr neutral.
  • 40 gram gær.
  • 1 æg.
  • 1,5 spsk. olivenolie.
  • 20 kyllingepølser.
  • Lidt salt.
  • Sesamfrø og 1 æg til at toppe med.

Sådan gør du: 

  • Opløs dit gær i lunkent vand sammen med dit skyr.
  • Tilsæt æg, olivenolie, salt og grahamsmel og rør det grundigt sammen.
  • Tilsæt dit hvedemel lidt ad gangen imens du røre det sammen.
  • Når din dej af bikset sammen, lader du den hæve i 1 time.
    Vente….. vente….. vente……
  • Hæld lidt hvedemel ud på din bordplade og slå dejen ud.
  • Halvér dejen i fire lige store stykker og rul den enkelte dej ud som en lang rulle.
  • Når du har lavet din rulle, deler du den op i 5 lige store stykker og laver hvert stykke som en lang rulle igen.
  • Sno rullen rundt om din pølse og lig den på bagepladen. Dette gentager sig, indtil du til sidste har 20 fine snoede pølsehorn.
  • Stil dine pølsehorn til efterhævning i 30 minutter.
    Vente…… vente….. vente……
  • Pensl dine pølsehorn med et sammenpiske æg og drys med sesamfrø.
  • Bages i en foropvarmet ovn ved 180 grader.
  • Velbekomme! Og husk din ketchup til servering 😉

 

Kommentarer

Hvad har du på hjertet?

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Se næste indlæg

Let pizza med brie, parmaskinke og kartofler