Chiagrød med yoghurt skyr og paraguayos

Let pizza med brie, parmaskinke og kartofler

Intet så godt som en “tøm-køleskabet-pizza”!
Den her pizza kalder jeg for “den lette pizza” da bunden er lavet på en klassisk madpandekage/wrap.

Det skal du bruge: 

  • 1 madpandekage/wrap.
  • Lidt pesto.
  • 3 skiver parmaskinke.
  • Lidt brie.
  • Et par forkogte kartofler.
  • Frisk spinat.

Sådan gør du: 

  • Foropvarm din ovn på 200 grader.
  • Smør din wrap med pesto og skær så dine kartofler samt brie i skiver, og fordel det på pizzaen sammen med parmaskinke.
  • Giv den cirka 10-15 minutter i ovnen og kom så frisk spinat på når den kommer ud.
  • Velbekomme! Det var nemt! 🙂

Kommentarer

Hvad har du på hjertet?

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Se næste indlæg

Chiagrød med yoghurt skyr og paraguayos