Tomatsalat med rødløg og mozeralla
·
En af mine favoritsalater er denne tomatsalat med rødløg, mozeralla, balsamicoeddike, olivenolie og timian.
Den er easy og lave og det er ganske få ingredienser den kræver – og stort set altid noget som man ligger inde med 😉 Hvert fald nok, hvis du spørger os herhjemme!
Tilberedningstid: 15 minutter.
Antal portioner: 8 personer.
Det skal du bruge:
- 300 gram store tomater.
- 200 gram cherrytomater.
- 1 mozeralla i vand.
- 0,5 dl. fetaost i tern.
- 0,5 dl. grønne oliven.
- 1 rødløg, finhakket.
- 1 spsk. balsamicoeddike.
- 1 spsk. olivenolie.
- Frisk timian, finhakket.
- Skovsyre til pynt.
Sådan gør du:
- Hak og skær dine tomater mozeralla i ringe og fordel det på et fad.
- Dit fetaost maser du med fingrene – du smuldrer det faktisk. Fordel det udover salaten.
- Fordel oliven udover salaten.
- Find et glas og bland balsamicoeddike, olivenolie og timan sammen og dryp det henover salata.
- Pynt salaten med skovsyre.
- Velbekomme!
Kommentarer