Krydret og cremet avokadocreme

Tomatsalat med rødløg og mozeralla

En af mine favoritsalater er denne tomatsalat med rødløg, mozeralla, balsamicoeddike, olivenolie og timian.

Den er easy og lave og det er ganske få ingredienser den kræver – og stort set altid noget som man ligger inde med 😉 Hvert fald nok, hvis du spørger os herhjemme!

Tilberedningstid: 15 minutter.
Antal portioner: 8 personer. 
Det skal du bruge: 

  • 300 gram store tomater.
  • 200 gram cherrytomater.
  • 1 mozeralla i vand.
  • 0,5 dl. fetaost i tern.
  • 0,5 dl. grønne oliven.
  • 1 rødløg, finhakket.
  • 1 spsk. balsamicoeddike.
  • 1 spsk. olivenolie.
  • Frisk timian, finhakket.
  • Skovsyre til pynt.

Sådan gør du:

  • Hak og skær dine tomater mozeralla i ringe og fordel det på et fad.
  • Dit fetaost maser du med fingrene – du smuldrer det faktisk. Fordel det udover salaten.
  • Fordel oliven udover salaten.
  • Find et glas og bland balsamicoeddike, olivenolie og timan sammen og dryp det henover salata.
  • Pynt salaten med skovsyre.
  • Velbekomme!

Kommentarer

Hvad har du på hjertet?

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Se næste indlæg

Krydret og cremet avokadocreme