Cremet risotto med kylling

Hindbær sirup

Mangler du et sødt og syrligt input til din yoghurt, dine pandekager eller til din dessert?

Jeg kan varmt anbefale den her hindbær sirup, som kun kræver ganske få ingredienser, og som tager max 30 minutter og lave.

Tilberedningstid: 30 minutter. 
Antal portioner: 2,5 dl. 
Det skal du bruge: 

  • 250 gram frosne hindbær.
  • 120 gram sukker.
  • 1 dl. vand.
  • 1,5 tsk. vaniljesukker.

Sådan gør du:

  • Kom alle ingredienserne op i en gryde, og lad det simre i cirka 20 minutter.
  • Herefter sier du hindbærkornene fra og hælder siruppen på et lukket glas.
  • Skal opbevares på køl.
  • Velbekomme!

Kommentarer

Hvad har du på hjertet?

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Se næste indlæg

Cremet risotto med kylling